Lukas Kooz

Namn: Lukas Kooz
Ålder: 44
Bor: Eksjö
Arbete: Optimera AB
Bilmodell: Aktuell med ny bil till Bilsport Performance & Custom Motor Show 15-18 april 2022

Lukas Kooz rekommenderar

Autosmart erbjuder högkvalitativa bilvårdsprodukter för både privatpersoner och proffs. Produkterna ger ett skinande rent slutresultat och det är ingen slump att Lukas Kooz använder sig av Autosmarts bilvårdsprodukter. Bilvårdsprodukter från Autosmart ser inte bara till att bilen glänser, produkterna skyddar både lack och fälgar från att ta skada. Med Autosmarts bilvårdsprodukter tvättar du bilen snabbare, mer effektivt och du får ett slutresultat som heter duga.

I vårt sortiment av produkter från Autosmart hittar du interiör & klädestvätt, wheel protector, hårdvax, fönsterputs, vaxtvätt, övriga tillbehör och mer därtill!

Från dröm till verklighet

På Dodds strävar vi efter att bli bäst och för att bli det måste man ta hjälp av dom bästa. Vi har därför under en längre period haft ett genuint samarbete med Lukas Kooz som vi är stolta över. Lukas Kooz är känd för att bygga om och modifiera bilar och är en av de allra bästa i gemet. Det finns mycket mer att berätta om Lukas och hans intresse för att bygga om bilar. Var Lukas nervös första gången han kapade i karossen på sin Nissan GT-R? Svaret finner ni nedan. Trevlig läsning önskar vi på Dodds!

20 år av passionerat bilbyggande

Lukas Kooz har i över 20 års tid varit en passionerad och engagerad bilbyggare och han har inga planer på att sluta än. Det säger en hel del om hans engagemang för att bygga om bilar som sticker ut på vägen. För Lukas är bilbygget mer än bara en hobby – det är hans liv och han har inga planer på att stiga ner från tronen. Lukas är en stor inspirationskälla för kategorin ”styling” och har inspirerat många människor i vårt avlånga land.

Att såga i sin drömbil

I Lukas senaste projekt har han modifierat och renoverat drömbilen Nissan GT-R. Ett projekt som krävde över 80 dagar att färdigställa. Under projektets gång fick Lukas hjälp av sitt trogna gäng och även sponsorer för att möjliggöra projektet. Bilen andas lyx med en kombination av kolfiber och gulddetaljer som ger en lyxig och aggressiv känsla av bilen. Vågade då Lukas att såga i karossen? Ja det gjorde han och första gången var han nervös, för att citera Lukas.

Den galne kreatören

Lukas är känd för att vara lite av en galen kreatör som tar ut svängarna när han modifierar bilar. Men nybygget av hans Nissan GT-R sticker ut från hans tidigare projekt. Denna gång är GT-R:en ett mer stilrent bygge som verkligen är en blickfångare. Bygget inspirerades av hans resa till SEMA Show för flera år sedan. Det resulterade i väldigt mycket kolfiber denna gång och en matchande inredning. Även ett stilrent ljudbygge från Pioneer finns i bilen såklart, en partner som följt med Lukas länge.

Premiären som inte blev av

Bygget skulle enligt tradition haft premiär på Elmia eller Bilsport Performance and custom motor show, som den egentligen heter. Mässan som blev inställd gjorde att Lukas hade en exklusiv avtäckning av bygget online. Lukas Nissan GT-R har blivit mycket uppmärksammad online och det känns extra kul att Dodds förknippas med en så häftig bil och duktig bilbyggare.