Lukas Kooz

Namn: Lukas Kooz
Ålder: 45
Bor: Eksjö
Arbete: Optimera AB
Aktuell: Vinnare av People’s Choice Performance 2024 på Custom Motor Show i Jönköping

Lukas Kooz rekommenderar

Autosmart erbjuder högkvalitativa bilvårdsprodukter för både privatpersoner och proffs. Produkterna ger ett skinande rent slutresultat och det är ingen slump att Lukas Kooz använder sig av Autosmarts bilvårdsprodukter. Bilvårdsprodukter från Autosmart ser inte bara till att bilen glänser, produkterna skyddar både lack och fälgar från att ta skada. Med Autosmarts bilvårdsprodukter tvättar du bilen snabbare, mer effektivt och du får ett slutresultat som heter duga.

I vårt sortiment av produkter från Autosmart hittar du interiör & klädestvätt, wheel protector, hårdvax, fönsterputs, vaxtvätt, övriga tillbehör och mer därtill!

Från dröm till verklighet

På Dodds strävar vi efter att bli bäst och för att bli det måste man ta hjälp av dom bästa. Vi har därför under en längre period haft ett genuint samarbete med Lukas Kooz som vi är stolta över. Lukas Kooz är känd för att bygga om och modifiera bilar och är en av de allra bästa i gemet. Det finns mycket mer att berätta om Lukas och hans intresse för att bygga om bilar.

20 år av passionerat bilbyggande

Lukas Kooz har i över 20 års tid varit en passionerad och engagerad bilbyggare och han har inga planer på att sluta än. Det säger en hel del om hans engagemang för att bygga om bilar som sticker ut på vägen. För Lukas är bilbygget mer än bara en hobby – det är hans liv och han har inga planer på att stiga ner från tronen. Lukas är en stor inspirationskälla för kategorin ”styling” och har inspirerat många människor i vårt avlånga land.

Vinnare av People's Choice Performance 2024 på Custom Motor Show

På årets Custom Motor Show i Jönköping har en stjärna klivit fram – Lukas Kooz! Med sitt senaste projekt har Lukas inte bara imponerat, utan även vunnit hjärtan som ledde till att han tog hem den prestigefyllda titeln People’s Choice Performance 2024.

Den galne kreatören

Lukas är känd för att vara lite av en galen kreatör som tar ut svängarna när han modifierar bilar. Det är inte förvånande att Lukas lyckades skapa ett mästerverk med tanke på det långa samarbetet med Dodds. Genom åren har Dodds varit en pålitlig partner och levererat högkvalitativa produkter som har hjälpt till att förverkliga Lukas kreativa visioner.

Inspirerar oss med sin passion

Lukas senaste skapelse blev inte bara en succé, utan bidrog också till att Custom Motor Show 2024 slog rekord med antalet besökare.

Tack Lukas för att du väljer Dodds som din partner och för att du kontinuerligt inspirerar oss med din passion och talang för bilbygge. För dem som vill följa Lukas äventyr och upptäcka fler av hans kreativa projekt, finns möjligheten att se honom på olika mässor runt om i landet under året. Fortsätt att stråla, Lukas