Välkommen till Dodds!

Vårt starka engagemang och vår passion för bilfärg och bilvård har varit en del av vårt DNA redan från starten 1971. Österängens Färg startades 1971 och sedan 2020 så kommer välkomnar vi vårt nya varumärke Dodds i familjen. Dodds står för ett helhetserbjudande – oavsett kunskapsnivå för alla bilintresserade inom bilfärg och bilvård.

Vi har omsorgsfullt och noggrant valt ut produkter för alla som bara vill ha de bästa produkterna på marknaden inom bilfärg och bilvård. Utöver produkter erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar på webben, på telefon eller i vår inspirerande butik i Jönköping. Kvalitet, hållbarhet och finish. Noga utvalt av experten. Best for your car. Selected by expert.

Dodds är en av dem ledande återförsäljarna i Sverige av bilfärg och bilvårdsprodukter. Försäljning finns i dagsläget i Sverige. Bolagets strategi är att kombinera internethandel med mötesplats i form av fysiska
butiker. I dagsläget finns vi i Jönköping. Vi strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Kika gärna in om du har vägarna förbi – vi älskar att prata bilfärg och bilvård med dig!

Handla säkert hos Dodds

Sedan starten 1971 så strävar vi att du ska känna dig trygg när du köper produkter hos oss. Därför erbjuder vi bland annat en rad olika betal-fraktsätt och köpvillkor som följer konsumentköplagen (privatpersoner). Vi på Dodds följer självfallet Konsumentverkets riktlinjer vilket bland annat innebär att du har 3 års reklamationsrätt.

Vi på Dodds värnar om våra kunders personliga integritet och har du funderingar kring vår hantering av dina personuppgifter kan du läsa mer om integritet här.

Har du funderingar på villkor som gäller för ditt köp eller har andra frågor är du Varmt välkommen att kontakta Dodds kundsupport.

Se vårt produktutbud